Herhaalservice – Apotheek Guisveld – Zaandijk

Herhaalservice

Herhaalrecepten online

Het online bestellen van uw medicatie gaat via MijnGezondheid.netVia MijnGezondheid.net kunt u geheel kosteloos uw geneesmiddelen dossier inzien, medicijnen herhalen, een bijsluiter inzien of printen en een medicatiepaspoort printen. U kunt zich hier aanmelden voor mijngezondheid.net.  

Na aanmelding op MijnGezondheid.net kunt u op uw smartphone of uw iPad ook uw medicatie dossier inzien, uw medicatie bestellen, een medicijnwekker instellen of een bijsluiter van uw medicatie inzien via de gratis app MedGemak. 

Om in te kunnen loggen op MijnGezondheid.net heeft u een DigiD code nodig. Voor de MedGemak app is alleen de eerste keer een inlog met DigiD op MijnGezondheid.net noodzakelijk, daarna kan met een pincode snel uw dossier geopend worden. Klik hier voor een handleiding om de app te installeren.

Heeft u geen DigiD code dan is het ook mogelijk om alleen de app MedGemak te gaan gebruiken. Nadat u gratis de app op uw smartphone heeft geïnstalleerd, kunt u bij ons in de apotheek de app laten activeren. Wij genereren de activatie code waarmee u de app activeert. Vergeet u niet uw legitimatie mee te nemen.

Deelname aan de herhaalservice van Apotheek Guisveld

Gebruikt u meerdere medicijnen per dag? Moet u meerdere keren naar de apotheek voor uw medicijnen? Vergeet u weleens uw medicijnen op tijd aan te vragen?
Dan is de herhaalservice misschien iets voor u.

De apotheek houdt dan in haar systeem zelf bij wanneer uw medicijnen opraken. Vervolgens worden uw recepten door de apotheek bij uw huisarts aangevraagd waarna deze in de apotheek worden klaargemaakt. De apotheek brengt u op de hoogte wanneer uw medicijnen klaar liggen of wanneer deze worden bezorgd.

Bent u geïnteresseerd in deze service, stuurt u dan een email naar: apotheekguisveld@ezorg.nl en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij vragen u om bij het intakegesprek dit ingevulde formulier mee te nemen.